MIJN.streek formularium voor zorgprofessionals

Het MIJN.streek formularium wordt samengesteld door de formulariumcommissie. De formulariumcommissie bestaat uit een vertegenwoordiging van Zuyderland Medisch Centrum (ziekenhuis apotheker en medisch specialist), huisartsen OZL en WM en apothekers OZL en WM. De commissie wordt voorgezeten door een onafhankelijke voorzitter. De commissie wordt ondersteund door een beheerder. Hiermee is het MIJN.streek formularium een transmuraal digitaal naslagwerk voor gemaakte medicatie-afspraken in de regio’s OZL en WM. Zie voor meer informatie:

Recente wijzigingen 
De meest recent gemaakte transmurale afspraken leest u hier terug. Het formularium is te raadplegen via Prescriptor en de NHG Rx app op desktop, laptop, smartphone en tablet.

Prescriptor
Prescriptor is het elektronische voorschrijfsysteem dat Digitalis Rx bv speciaal heeft ontwikkeld voor voorschrijvers, van huisartsen tot specialisten. Dit EVS geeft snel en eenvoudig toegang tot een ruim kennisaanbod.

Formularium app
De (NHG Rx) app is gekoppeld aan Prescriptor. De eerste keer dat u de app activeert, wordt alle informatie uit het MIJN.streek formularium gedownload. Zodra u de app raadpleegt en u hebt internetbereik, wordt de inhoud automatisch geüpdatet.

Nieuwsflitsen en bulletins

Lees meer over het MIJN.streek formularium

Vragen of opmerkingen?

  • Zonder uw hulp kan het formularium niet verder worden ontwikkeld. Hebt u vragen of opmerkingen over het MIJN.streek formularium? Laat deze dan hier achter en u krijgt binnen twee weken antwoord.