Werken bij de Mijnstreek:

Wij zijn op zoek naar een

secretarieel ondersteuner!

De Mijnstreek coalitie is in 2018 voortgekomen uit jarenlange samenwerkingsrelaties tussen zorgorganisaties in de Zuid- Limburgse Mijnstreek. Het is een gezamenlijk initiatief van de regionale huisartsenorganisaties, Zuyderland Medisch Centrum, thuiszorgorganisaties, Burgerkracht Limburg en zorgverzekeraar CZ.  De Mijnstreek coalitie heeft als doel gezamenlijk de zorg in de Mijnstreek toekomstbestendig te maken. Als ondersteuning voor de bij dit initiatief betrokken partijen zoeken wij een

Secretaresse Mijnstreek coalitie (m/v)
14 uur per week

Functie-informatie:
In deze functie bied je secretariële ondersteuning aan het netwerk Mijnstreek, dat bestaat uit diverse stuur- en werkgroepen (Kerncoalitie en grote coalitie, diverse themacoalities en de programma’s MijnZorg/ Anders Beter). Daarnaast beheer je de agenda, en de afspraken- en actielijst voor de programma’s Anders Beter en MijnZorg. Daartoe behoort onder meer het plannen en notuleren van de verschillende overlegsoorten, het maken van afspraken met de programmamanager, partners en projectleiders.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een MBO+ werk- en denkniveau en aantoonbaar gedegen ervaring op secretarieel gebied. Je bent in staat om evenwichtig te balanceren tussen de verschillende belangen van de professionals en hebt een goed ontwikkelde organisatie-sensitiviteit.
Je beschikt over ruime kennis van het officepakket en kennis en ervaring in het zorgveld is een pré.
Je bent een proactief en hands on type met uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkings-vaardigheid.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een op innovatie gerichte omgeving en een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg.
De werkdagen zijn bij voorkeur 3 halve dagen. Incidenteel (gemiddeld 2x per maand) wordt in de avonduren vergaderd (tot maximaal 19.00 uur) waarbij de secretaresse de notulen maakt.

Informatie:
Als je vragen hebt en/of nadere informatie wenst over deze functie kunt je contact opnemen met:

  • Michèle van den Bragt, Programmamanager MijnZorg (06- 8326 3922) voor functie-inhoudelijke informatie;
  • Lilo Crasborn, algemeen coördinator MCC-Omnes (06- 3423 8977) voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen van organisatorische aard.

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature kun je per e-mail kenbaar maken door vóór 29 augustus je sollicitatie met cv te mailen naar MCC-Omnes, t.a.v. Lilo Crasborn, algemeen coördinator MCC-Omnes, mailadres: info@mcc-omnes.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd ten kantore van MCC-Omnes te Sittard op 4 september a.s. De tweede gespreksronde is gepland op 10 september. Kandidaten die geselecteerd zijn voor de 1e selectieronde, worden op maandag 2 september a.s. uitgenodigd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.