Samen werken we aan een

gezond Oostelijk Zuid-Limburg

image

De coalitie

MijnZorg is een gezamenlijk initiatief van ziekenhuis Zuyderland Medisch Centrum, zorgverzekeraar CZ, huisartsenorganisatie HuisartsenOZL en patiëntenorganisatie Burgerkracht Limburg. Deze partijen vormen de coalitie van MijnZorg.

Maak kennis met de coalitiepartners.

image

De stuurgroep

In MijnZorg werken uiteenlopende partijen met elkaar samen, die samen een beweging op gang willen brengen en de zorg duurzaam willen verbeteren. Hieronder vind je de vertegenwoordigers van de coalitiepartners binnen MijnZorg.

Maak kennis met de stuurgroepleden

image

Onze samenwerkingspartners

Als MijnZorg zijn we een samenwerkingsverband in de breedste zin van het woord. Deze samenwerking krijgt vorm door de partners uit de coalitie, maar ook dankzij de inbreng van onze samenwerkingspartners. Hieronder vind je een overzicht van deze partijen.

Maak kennis met de samenwerkingspartners

image

Programmamanagement

Als coalitiepartners werken we binnen MijnZorg programmatisch. Dit houdt in dat we niet streven naar een concreet resultaat of product, maar naar een einddoel. Namelijk toegankelijk, kwalitatieve en betaalbare zorg gezondheidszorg in de Oostelijke Mijnstreek. De weg om daar te komen, ontdekken en ontwikkelen we samen. Deze aanpak wordt ondersteund door programmamanagement van Robuust.

Lees over de programmatische aanpak binnen MijnZorg